Et dikt om livet

Et dikt om livet.

I denne monologforestillingen blir du kjent med Edvard Munch gjennom ord hentet fra kunstnerens egne dagboknotater. Publikum blir kjent med Munchs betraktninger om egen oppvekst og hva som formet ham til å bli den han ble. Billedserien «Livsfrisen» regnes av han selv som hovedverket i hans kunstneriske virke og inneholder malerier og grafikk med dypt personlige og utrykksmettede motiver.

«Sommernatts drøm», «Kyss», «Vampyr», «Madonna», «Melankoli», «Skrik», «Kvinne i tre stadier» og «Livets dans» berører temaer som preget Munch på forskjellige vis. Gjennom betraktninger og tilbakeblikk på sitt eget liv tas publikum med inn i historien bakenfor motivene og nærmere mennesket Munch.

Forestillingen var en del av det nasjonale jubileumsåret «Munch 150» (i 2013)  og har tidligere blitt vist i atelieret ved Munchs hus i Åsgårdstrand en rekke ganger.

Geirr Johnson: Scenekunstner og dramatiker fra Tønsberg. Han har mer enn 40 års erfaring fra scenen i et utall oppsetninger av forskjellige sjangere. Han har vært fast ved Thesbiteateret i mange år og har også sitt eget lille prosjektteater – GJEVS Teaterproduksjon. Har samarbeidet med Lars Martin Myhre, Odd Børretzen, Carlo Barsotti m.fl.

Manus og regi: Geirr Johnson.

Vi bryr oss om ditt personvern, og benytter bare nødvendige og funksjonelle informasjonskapsler.  Les mer